Activiteiten

Het jongerenwerk helpt ook jongeren die een leuke activiteit willen organiseren. Het jongerenwerk kan je ondersteunen bij het werven van fondsen, het zoeken van een geschikte locatie of het zoeken van publiciteit. Er is veel mogelijk! Doordat jongeren zelf met ideeën voor activiteiten komen, sluiten activiteiten altijd goed aan op de wensen van de lokale jeugd.

Het jongerenwerk richt  zich niet alleen op de jongeren zelf. Ze onderhouden ook contacten met buurtbewoners, winkeliers, scholen, de gemeente, sportverenigingen en andere instanties die met jongeren werken. Zo creëren we kansen voor jongeren en helpen hen de weg te vinden. Organisaties die zich zorgen maken over een jongere, kunnen dit delen met het jongerenwerk, die in gesprek zal gaan met desbetreffende jongere. Door vroege signalering kunnen grotere problemen later worden voorkomen.

DXSTR!CT 0320 | MAART

NEW NEW NEW!! DXSTR!CT0320 onze nieuwe wekelijkse activiteiten in de stad. Iedere woensdag worden er activiteiten door en voor jongeren georganiseerd! Iedere maand verschijnt er…
Lees meer