Selecteer een pagina

ICP Advies is uitgekozen om de jongerenwerk in lelystad te organiseren. ICP advies is in 2007 opgericht door Abdelilah Boulal. Abdelilah is opgeleid als pedagoog. Als burger van Amsterdam zag hij uit eerste hand hoe groot de behoefte was (en nog steeds is) aan initiatieven die de sociale cohesie en sociale stabiliteit in een leefomgeving vergroten. Abdelilah heeft in de loop der jaren doormiddel van outreachend jongerenwerk veel van de jongeren die hij persoonlijk heeft begeleidt zien transformeren naar actieve Nederlandse burgers, die ownership en betrokkenheid tonen naar hun omgeving en die trots halen uit wat ze doen en zijn.

ICP advies beschikt over een groot netwerk van experts die bij multi-complexe problematiek vanuit een multi disciplinaire aanpak ingezet kunnen worden. ICP Advies begeleidt niet alleen jongeren, maar adviseert en begeleidt ook overheden en organisaties in het sociale domein en in het onderwijs en staat deze organisaties met raad en daad bij in het zoeken naar oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken. ICP Advies heeft extra affiniteit met betrekking tot opvoedingsondersteuning, herintegratie van jongeren in de maatschappij (vanuit detentie) en radicalisering.

Bovendien is de integratie, participatie van en communicatie met allochtonen en andere nieuwkomers is één van de speerpunten van ons bureau en een kunst die wij aantoonbaar verstaan. ICP Advies beschikt over jarenlange ervaring met deskundige begeleiding en advisering op deze terreinen.

 

Het team van ICP Advies beschikt over een breed pallet aan achtergronden en expertises en is hierdoor breed inzetbaar op tal van maatschappelijke problemen en uitdagingen waar ook uw organisatie voor staat. U kunt hierbij denken aan problemen rond diversiteit, integratie, emancipatie, jeugd en onderwijs en in de meest brede zin van het woord.

De laatste 3 jaar is ICP Advies ook internationaal actief geweest. vooral in Marokko. Voor het Marokkaanse ministerie van jeugd en sport heeft ICP Advies managementtrainingen ontwikkeld ten behoeve van het management van 19 Jeugddetentie centra. Tevens is er veel werk verricht in het coachen en begeleiden van sociaal werkers en psychologen in Marokkaanse jeugddetentiecentra.

Binnen deze verschillende terreinen hebben wij door de jaren heen een breed scala aan opdrachten succesvol uitgevoerd . Dit hebben wij gedaan in de vorm van onderzoek, advisering, coaching, training, methodiekontwikkeling, outreachend jongerenwerk en beleidsontwikkeling en -evaluatie.

ICP Advies is u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op via
+31 (0)6 47 16 05 33 of vul onderstaand formulier in.

8 + 11 =