Selecteer een pagina

Op 3 juli vond de officiële lancering plaats van jongerenwerk Lelystad in de Atol Plaza te Lelystad. Genodigden voor de bijeenkomst waren ketenpartners. Belangrijke doelstelling van de bijeenkomst was kennismaking met het maatschappelijk veld en een begin te maken met de inbedding van jongerenwerk Lelystad in de maatschappelijke welzijn structuren. ICP Advies die het jongerenwerk gaat uitvoeren heeft in een korte presentatie aangegeven wat haar werkwijze zal zijn en waar de komende tijd de focus zal liggen.

Belangrijke uitgangspunt voor de werk van de jongerenwerkers is weten wat er bij de jongeren leeft en toeleiden waar mogelijk naar andere ketenpartners in het maatschappelijke veld. Duidelijke communicatielijnen en goede werkafspraken zijn hiervoor fundamenteel. De jongerenwerkers hebben zich gepresenteerd aan het publiek. De jongerenwerkers komen allemaal uit Lelystad en zijn erg bekend met de verschillende straatculturen. Zij hebben allen verschillende focuswijken en vullen elkaar waar nodig aan. Op de website treft u meer informatie over hen tezamen met hun contactdata.